keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Päivän työ

Kävin alen alkaessa ihan vaan katselemassa laukkukaupassa, jos vaikka löytäisin inspiraation seuraavaa laukkua varten. Ihastuin erääseen laukkuun ihan tosissaan. Laukku jäi kuitenkin sillä erää kauppaan. Mutta kun en saanut laukkua mielestäni kävin tervehtimässä sitä uudelleen. Laukku vaivasin mieltä mutta kukkaro ei antanut myöten ja selittelinkin itselleni että laukku oli hivenen iso ja voisinhan se tehdä itsekkin. Riivattuna lähdin sitten etsimään jotain kangasta josta voisin laukkuni tehdä. Olinkin aika yllättynyt että löysin todella edullista tekonahkaa ja vielä oikeassa värissä. Tekonahka vaan ei ole minun lempimateriaaleja, mutta kun hinta oli niinkin huokea en voinut vastustaa kiusausta kokeilla.

Valmistelut kävi joutuisasti vaikka tukemisessa oli kova työ. Myös ompelu alkoi jouhevasti mutta jossain vaiheessa tuo tekonahka alkoi tökkiä ihan tosissaan. Sinnikkäästi silti jatkoin ompelua. Päätin että tästä laukusta ei tule yksi niistä tekemättömistä töistä. Sain kuin sainkin laukun valmiiksi. Ihan kivahan siitä sitten tuli. Ehkä vähän iso (joka tuntuu olevan kohtalona mun blogissa). Mutta jos tämän joku haluaa niin voin siitä luopua pientä korvausta vastaan :)



Kokoa on n. 30cm x 28cm (lev. x kork.)



Vuoreen tein hieman erilaisen ratakaisun taskujen kohdalla. Vetoketjutaskusta tein tuollaisen "pussukan" jonka taakse jää toinen tasku. Kätevää :)

1 kommentti: